Să meditezi, să spui o rugăciune, să te eliberezi de gânduri, de vise deșarte sau de nemilosul „trebuie”, fac parte din modul meu de a lucra. Îngerașii și-au făcut loc în viață mea de artist în urmă cu ceva ani chiar în perioada Crăciunului. Îl consider un mare Dar!

Lucrarilor sunt create cu diverse materiale… de la pânză până la ceramică, lemn sau sticlă. „Comenzile” sau mai bine zis lucrările dedicate unor anumite persoane sau unui loc, nu pot fi „comandate”. Aceste lucrări sunt speciale pentru că oameni speciali simt nevoia de fie înconjurați de Îngeri și în planul material.

Îngerilor nu le pot „comandă” să se arate când și cum vreau eu. Ei se lasă văzuți din iubire! La începutul unei lucrări nu-mi fac planuri. Îl las să vină și să se lase „văzut”! Este un proces nu întotdeauna facil. O lucrare poate dura în medie una până la 4 săptămâni. O lucrare „specială”, curată și plină de Iubire, cere un efort mai mare.

Pentru că este o Bucurie să participi la un astfel de proces creativ, cu drag îți stau la dispoziție pentru detalii despre Îngeri, creații și alte lucrări.


 „Cum sa desenezi ceea ce nu are nici cantitate, nici masura, nici forma? Cum sa pictezi ceea ce este fara trup? Cum sa dai chip la ceea ce este „Fara chip“?... Cat timp Dumnezeu este invizibil, nu face icoane... Odata ce vezi insa pe Cel fara de corp devenind om, fa imaginea formei umane: cand invizibilul devine vizibil intrupandu-se, picteaza ceea ce seamana cu invizibilul. Deseneaza deci pe panoul tau si propune contemplatiei pe Cel ce a acceptat sa fie vazut!“ Sf. Ioan Damaschinul


Toate drepturile asupra imaginilor sunt rezervate lui Dumnezeu și artistului. Mulțumesc pentru vizită și pentru aprecieri.

O viață cu Minuni!

Comentarii
* E-mailul nu va fi publicat pe site.