“Am cautat mult timp un nume de copac, potrivit pentru (limba) romana si numele de familie...cand am aflat ca sunt insarcinata eram plecata la un curs, stateam la poalele Alpilor italieni, in paduri cu multi stejari. Comunitatea unde am stat o luna avea o padure, salvata de ei (era loc de taiat lemne pt foc) pe care au numit-o Padurea Sacra, acolo se afla un stejar batran de 300 ani. Il numeau Mother Oak.

Niciodata nu m-am gandit la un stejar ca la o mama... Si m-am apucat sa "vorbesc" cu stejarul sa ma inspire pentru un nume.

    Am stat in acea padure cu toti colegii de curs 2 zile...iar eu eram in perioada greturilor si dormeam mult afara. Imi gasisem un loc fain langa un stejar maaaare. La un moment dat stateam pe spate, ma uitam in sus la crengi si ma minunam cat de mare si puternic e stejarul si cum a crescut el in taina...si ca a fost odata doar o ghinda.

    Ma intorc pe o parte sa ma culc si vad cumva printre frunze o ghinda cu doua frunze crescute. M-a emotionat atat de tare sa imi apara sub ochi si varianta mititica a maretului stejar, ce va avea sa fie si el maret si puternic odata. I-am facut loc de frunze si am atipit uitandu-ma la el... M-am trezit brusc cu numele Octav in minte...”

    “De ziua lui l-am dus la cel mai batran stejar al Carpatilor (900 de ani are stejarul). "Am lasat" bebelusul acolo si ne-am intors cu un baietel.”

 

Inger de Oak-Tav

    Roba are forma și textura unui trunchi de copac. La mijlocul trunchiului dintr-o scorbura își fac apariția 2 mâini. Acestea sunt întinse către tine și țin in causul palmelor  “o ghinda de om”. Este Darul pentru tine. 

    Aripile au conturul a doua frunze de stejar. In echipa, una in completarea celeilalte formeaza semnul infinitului. Interiorul aripilor este pictat cu pene individuale. Oak este stejarul falnic care simbolizează stabilitatea, legătura puternica/trainica cu Mama Pământ-tulpina. Aripile cu semnul infinitului reprezinta legătura permanenta și indiscutabila cu divinul. Tav- este simbol al numerelor cardinale și reprezintă infinitul la nivelul contorizarii materiale.

In întregul infinit este micro universul. In micro univers este un infinit intreg.

Tot ceea ce este in interior este si in exterior ... si invers.

Minunea este in mâinile tale. Minunea ești tu! Natura este o minune. Tu ești natura!

Darurile adevărate vin din interior și se materializeaza pentru exterior.

Prin viata fiecarei noi celule din noi, din intreg Universul, se reinnoieste corpul/materia.


Catene ADN = “Minunea cea mai mare este învierea vieții tale”  

AND = un infinit, infinit
Comentarii
* E-mailul nu va fi publicat pe site.