Te-ai gandit vreodată cât de apropiată este meseria de înger de cea de aviator? 

În primul rând amandoi umblă cu capul în nori :)

Sunt oameni pe Pamant are își caută aripile, iar acestea sunt un simbol al zborului, a lipsei gravitatiei, a lipsei materiei. Uneori aflați Sus, deasupra norilor auzim cântecul frumuseții divine. 

Sunetele sunt cânturi ce aparțin parcă plafonului norilor de spumă albă și pufoasă. Căutând Îngerii în spațiul aerian poți întâlni Îngerii umani ce ghidează suflete către destinațiile lor. Căile ne sunt mereu destăinuite în călătorii. Piloții învăluiți în energiile culorilor alb și albastru, lumina și comunicarea duc la destinație mesaje și experiente ce călătoresc în spațiu și timp. Îngerii cunosc timpul lor prezent știind unde, cănd și cum. Zburătorii pământeni ajutați de aparatura lor cunosc într-o formă matematică căile și timpul universului. Atunci când te simți purtat în plutire, busola e ghidată de cunoșterea și flerul pilotului de avion. Atunci cănd cauți ghidare, dar ești cu picioarele pe pământ, călăuza cea mai apropiată este Îngerul. Decolarea unui avion are timpii ei de înfăptuire. Îngerii vin și pleacă în fracțiuni de secundă. Energia lor uneori emană parfumuri ce nu le poți opri în energia cuvintelor. 

În luna decembrie, Cristina a participat la o tombolă ce avea ca și scop strângerea de fonduri pentru cel mai scump tratament din lume. Premiul tombolei era un tablou cu aripi donat spre folosul întrajutorării. De cum am aflat povestea câștigatoarei, am simtit legatura subtilă dintre cele două "meserii".


Am rugat-o pe Cristina să ne împărtășească o poveste drăguță.

Cristina: Probabil sunt multe, dar aș vrea să vă spun că am o pereche de cercei pe care o port la zbor, sunt doi Îngeri. Mi i-am cumparat după ce a murit tatăl meu la cateva luni, atunci m-au atras. Murise și bunicul din partea mamei cu doi ani înainte exact în aceeași perioadă, iar cand i-am luat m-am gândit că unul este tata și unul bunicul care vor avea mereu grijă de mine la fiecare zbor.


Am fost curioasă să aflu mai multe despre viziunea ei de Sus și i-am adresat o altă intrebare: 

Ce este pentru tine un Înger?

Cristina: De când eram mică găseam diverse forme printre nori, uitându-mă la cer. Și acum mai fac asta, dar văd forme și privind norii de deasupra, nu doar de jos în sus. Îngerii sunt pentru mine lumină. Entități de lumină. Unele ne veghează în permanența, unele vin când le cerem ajutorul, suntem sau nu conștienti de ele, credem sau nu credem ca există...


Apoi cum te poti abține să nu intrebi un pilot de avion de ce este atras de zbor? :)

Cristina: Zborul imi place datorită senzației de libertate pe care mi-o dă și probabil datorită adrenalinei. Când merg la zbor mă rup puțin de toate celelalte preocupări, sunt prezentă complet acolo. Uneori, când am timp să conștientizez, de obicei la zborurile putin mai lungi, sau când văd răsărituri mai deosebite, apusuri mai colorate, curcubee, nori impresionanți, încarcați, mă gândesc că acolo sus sunt mai aproape de divinitate. Și mă simt norocoasă, privilegiată. În afară de avion mai zbor și câteva secunde cu kite-ul pe apă, fac kitesurf. Acolo iarași profit de fiecare secundă de adrenalină și sunt conștientă că mă joc cu forțele naturii: vântul, apa... Aripile mă atrag tocmai pentru ca ilustrează zborul care mie îmi place atat de mult. Deasupra norilor mă simt acasă. Când am ocazia să zbor în zile mohorate, ploioase sau cu ninsoare, mă bucur că pot vedea soarele câteva ore acolo sus.


Eu: Cum te simți ca și călăuză în zbor?

Cristina: Călăuză în zbor? Nu m-am gândit până acum în felul acesta la meseria mea. Este o responsabilitate mare pe care mi-o asum cu bucurie și seriozitate de fiecare dată. Uneori am ocazia să inspir copii care vor să intre să vadă cum arată cabina unui avion sau fete care nu au mai vazut femei pilot și sunt fericita ca pot fi un exemplu pentru ei. 
Mereu am întâlnit oameni interesanți ce au avut multe de împărtășit pentru cei ce și-au dorit să îi asculte, dar de aproximativ un deceniu de când pictez mesajele Îngerilor sunt binecuvântată să întâlnesc și să cunosc oameni minunați ce deschid uși către lumi noi de lumină.

Comentarii
* E-mailul nu va fi publicat pe site.