CALATORIE  CU INGERI  – Concurs de fotografie editia a II-a


REGULAMENT DE PARTICIPARE LA CONCURS

Organizatorul concursului “Calatorie cu Ingeri – Concurs de fotografie editia a II-a” este artista Andreia Martinescu in colaborare cu partenerii de călători”.

Acest concurs,  organizat in conformitate cu OG. Nr.77/24.06.2009, art.11, se va derula cu respectarea prevederilor prezentului regulament, care este obligatoriu pentru toti participantii.

 

Durata concursului si aria de desfasurare 

Concursul “Calatorie cu Ingeri” va avea loc in perioada 15.08.2023 – 30.09.2023 si se va desfasura in mediul online, in cadrul grupului social media “Calatorie cu Ingeri – Concurs de fotografie editia a II-a” https://www.facebook.com/groups/202531592046342

 

Dreptul la participare 
La concurs pot participa persoane cu varsta de cel putin 18 ani. Participarea minorilor se face prin reprezentarea unei persoane adulte. 

Persoanele ce sunt parte cu implicare directa in organizare nu au drept de participare. 

 

Conditii de participare

       Fiecare participant are dreptul de a concura cu un numar maxim de 3 fotografii in 3 postari individuale. 

       Fotografiile postate vor fi autentice, realizate personal. 

       Colajele de orice tip nu sunt acceptate. 

       Sunt recomandate fotografiile ce dezvaluie povestea intr-un mod interesant artistic.

       Exclus a se folosi fotografii ce nu apartin de drept celui ce participa la concurs (!!!drepturile de autor asupra imaginii copiate / distribuite).

       Fotografiile pot fi ajustate prin editare atâta timp cat nu se intervine asupra conținutului.

       Prin postarea publica pe grupul “Calatorie cu Ingeri – Concurs de fotografie editia a II-a” https://www.facebook.com/groups/202531592046342 a fotografiilor, autorul de drept isi exprima acordul ca fotografiile postate, numele si imaginea lor sa fie facute publice si sa fie utilizate in scopuri de marketing, fara alte obligatii sau plati, in conformitate cu dispozitiile legale in materie. 

       Fiecare fotografie postata va respecta tema concursului “Calatorie cu Ingeri – Concurs de fotografie editia a II-a” si va suprinde in acelasi cadru o lucrare artistica angelica (Inger sau Aripi de Inger) semnata de artista Andreia Martinescu si un peisaj / panorama / priveliste / cadru natural deosebit in spațiu EXTERIOR surprins in timpul unei calatorii.

       Este necesar ca fiecare fotografie sa aiba in enuntul postarii: numele autorului, locatia (orasul, tara si eventual numele monumentului daca e cazul) si data / perioada aproximativa cand a fost facuta fotografia.

       Fiecare participant va face 1 postare individuala pe pagina de grup a concursului. In cazul in care doreste sa participe cu mai mult de 1 fotografie, va face 2 pana la maximum 3 postari individuale, cu fotografii distincte. Nu se admite ca 1 fotografie sa fie postata de 2 ori. 

       Premiile se vor aloca in baza numarului de like-uri obtinut de fiecare fotografie in parte. 

       Orice fotografie ce nu intruneste conditiile de mai sus va fi considerata neeligibila pentru a intra in concurs. 

 

Incetarea concursului si intrarea in posesia premiilor

Concursul “Calatorie cu Ingeri – Concurs de fotografie editia a II-a” se va incheia la data de 30.09.2023 , urmand ca pana la data de 15.10.2023 castigatorii sa fie desemnati public pe pagina social media a grupului “Calatorie cu Ingeri – Concurs de fotografie editia a II-a” https://www.facebook.com/groups/202531592046342

Castigatorii desemnati vor fi contactati de organizator prin mesaj privat pentru a stabili de comun acord modalitatea preferata de intrare in posesie a premiului/premiilor castigate. 

 

Alte detalii

 

Organizatorii nu isi asuma nici o incalcare a drepturilor de autor a fotografiilor postate in concurs de către participanți.

Transportul de orice tip intră in obligatia si asumarea castigatorilor.

 

Parteneri de calatorie (sponsori)

 

Miniprix

Editura For You

Revista Renașterea

Rebirth Anahata Travel

Profiart

ANDREIA MARTINEscu

 

Lista premiilor 

 

Premiul 1: 

 

Premiul 2:

 

Premiul 3: 

 

Mentiuni 4, 5, 6 si 7:


Binecuvantate sa iti fie calatoriile!